Skip to main content
11even Oradea

11even

Evenimentele 11even Experiences presupun întâlnirea unor oameni cu experiență de viață, modele demne de urmat de comunitatea dornică să se dezvolte personal și profesional. În cadrul evenimentelor 11even aducem în acelaşi spaţiu persoane care au trecut prin experienţe deosebite care merită împărtăşite.

Din 2011 încoace, sute de oameni din mai multe orașe se bucură în cadrul evenimentelor 11even de prezența unor speakeri de excepție. Persoane publice sau oameni mai puțin cunoscuți, dar care au ceva de spus, au acceptat provocarea de a vorbi în fața unui auditoriu timp de 11 minute despre experiențe de viață, decizii și schimbări.

Scopul evenimentului este de a demonstrat că trebuie și putem fi mai încrezători în propriile forțe, înțelegând că toate resursele există deja în noi și că depinde doar de noi să le scoatem la suprafață pentru a deveni cine ne dorim să fim. Acestea sunt elementele care fac diferența și care ne pot ajuta să depășim diverse provocări și să perseverăm atât la nivel personal, cât și profesional.

Susține realizarea evenimentului 11even pentru comunitate printr-o donație recurentă sau printr-o sponsorizare:

88

Speakeri

2337

Participanți

239.965

Fonduri atrase (lei)

De ce să participi la un eveniment 11even?

Un posibil răspuns l-a dat scriitoarea și speaker-ul, Hanna Bota la unul din evenimentele 11even din 2011:
„Am plâns, am râs, am aplaudat, am fost pusă pe gânduri, am luat decizii, m-am îmbogățit sufletește, am întâlnit oameni extraordinari cu experiențe uluitoare, am legat noi prietenii, care s-au născut în momente de mare deschidere sufletească”.

„Misiunea noastră este să-i ajutăm pe oameni să-și dezvolte potențialul, să-și crească speranța și încrederea, oferindu-le instrumente prin care să se raporteze corect la o criză personală, profesională sau economică. Emoțiile conduc întotdeauna la acțiune, rațiunea la concluzii. De aceea 11even este despre emoții și trăiri, decizii și acțiuni care merită împărtășite altora. Prin evenimentele 11even, dorim să conturăm un cadru sănătos în care deciziile să poată fi luate prin puterea exemplului pozitiv”, a precizat fondatorul Asociației 11even, Ovidiu Neamțu.


| Fundația Comunitară Oradea |

11even 2019

Înapoi 11even 2019 11even Experiences Oradea se află la cea de-a opta ediție. Anul acesta evenimentul a avut loc în data de 15 noiembrie 2019 la Filarmonica de Stat Oradea, începand cu ora 17:30. Sumele strânse vor fi direcționate către consolidarea Fondului Științescu, un program dezvoltat de Fundația Comunitară Oradea, prin care elevii bihoreni vor […]
| Fundația Comunitară Oradea |

11even 2018

Înapoi 11even 2018 11even Experiences Oradea se află la cea de-a șaptea ediție. Anul acesta evenimentul a avut loc în data de 11.10.2018 la Teatrul Regina Maria, începand cu ora 17:30. Sumele strânse vor fi direcționate către consolidarea Fondului Științescu, un program dezvoltat de Fundația Comunitară Oradea, prin care elevii bihoreni vor putea primi finanțări […]
| Fundația Comunitară Oradea |

11even 2107

Înapoi 11even 2017 11even Experiences Oradea se află la cea de-a șasea ediție. Anul acesta evenimentul a avut loc în data de 03.11.2017 la Filarmonica de Stat Oradea. 11 speakeri ne-au încântat cu prezența lor. Am râs și am plâns, ne-am bucurat și ne-am întristat iar la final am plecat cu toții mai bogați și […]
| Fundația Comunitară Oradea |

11even 2016

Sumele strânse au fost direcționate către consolidarea Fondului Științescu, un program dezvoltat de Fundația Comunitară Oradea, prin care elevii bihoreni au putut primi finanțări pentru proiecte din domeniul științelor.
| Fundația Comunitară Oradea |

11even 2014

Pornind de la premisa că emoţiile conduc la acţiune, evenimentele 11even sunt create pentru a deschide mintea şi sufletul participanţilor, pentru a inspira şi pentru a genera decizii pozitive legate de viaţă şi carieră.
| Fundația Comunitară Oradea |

11even 2013

Evenimentele 11even Experiences pun accent pe experienţe de viaţă, oameni și modele. În cadrul lor aducem în acelaşi spaţiu persoane care au trecut prin experienţe deosebite care merită împărtăşite cu oameni aflaţi în căutare de exemple practice şi relevante pentru dezvoltarea lor personală şi profesională.