Fundația
Comunitară
Oradea

aducem împreună oamenii care mișcă lucrurile

Oradea
  • Amazing Business App
  • Integrated Project Management

Calendarul evenimentelor FCO

• Swimathon

eveniment prin care companiile, organizațiile, grupurile de inițiativă și persoanele fizice pot desfășura campanii de strângere de fonduri pentru susținerea unor inițiative/cauze/proiecte de implicare în comunitate
  • Femina

- 4 workshopuri
    - 8 mentori
    - 8 proiecte
  • Bursa talentelor

iniţiativă care încurajează performanţa tuturor celor înscriși într-o formă de învățământ și care dezvoltă sau vor să dezvolte proiecte ce au ca scop realizarea unor produse inovatoare
  • 11even

Evenimentele 11even sunt create pentru a deschide mintea şi sufletul participanţilor, pentru a inspira şi pentru a genera decizii pozitive legate de viaţă şi carieră
  • Fondul Științescu

este o mișcare națională care-i încurajează pe cei pasionați să le arate copiilor – prin experiment, activități practice și joc – acea latură a disiplinelor științifice care cu greu poate fi descrisă în manuale
  • Fondul de burse

este un program social de sprijin pentru continuarea studiilor pentru elevi proveniți din familii defavorizate
  • Gala Comunității Bihorene

s-a născut din dorința de a aduce împreună tot binele care se întâmplă în comunitatea noastră. Cu fonduri mai mari sau mai mici, de multe ori numai prin voluntariat, oameni cu gânduri bune acționează în beneficiul altora și al comunității

Declarație

În conformitate cu standardele şi principiile de operare ale Fundaţiilor Comunitare din România, ȋntărite cu standardele şi principiile de operare proprii, Fundaţia Comunitară Oradea (FCO) este o organizaţie neguvernamentală (ONG), independentă și în afara controlului direct sau indirect al unei persoane fizice, organizații, instituții, firme sau a unui partid politic.
În FCO nicio persoană cu statut de membru al unui partid politic sau funcție politică de conducere (la nivel național, județean sau local) nu poate fi parte a comitetului director sau a conducerii executive a fundaţiei. Totodată, FCO ȋşi arată disponibilitatea ȋn a colabora cu toţi oamenii de bine din comunitate, indiferent de statutul lor, dacă şi numai dacă acţiunile ȋntreprinse sunt ȋn folosul comunităţii, aşa cum acesta este ȋnţeles de FCO şi descris ȋn standardele şi principiile de operare ale Fundaţiilor Comunitare din România.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultaţi standardele şi principiile de operare ale Fundaţiilor Comunitare din România, accesibile aici: Standarde şi principii

Structura sumară a veniturilor FCO (2013-2016):

• Venituri directe din surse private: 100%
  • Venituri directe din subvenţii sau alocări publice de orice fel: 0%.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultaţi secţiunea Despre noi.

• "Avem plăcerea de a vă invita la conferința ”NextGen’’, eveniment organizat de International School of Oradea. Evenimentul va avea loc în Oradea, având ca tematică dezvoltarea creativității în educația copiilor.... facebook.com/fcoradea/posts…"

@FCOradea

Fii la curent cu implicarea în comunitate

Numele și adresa ta de e-mail vor fi folosite numai pentru a-ți trimite informații despre activitățile noastre.