3 ONG-uri orădene își vor putea dezvolta capacitatea organizațională prin programul Bine360 – Suntem bine, facem bine

By Beatrice Bungo
By Beatrice Bungo
| ,

Vești bune de la Fundația Comunitară Oradea: 3 ONG-uri din orașul nostru, care sprijină refugiații, vor beneficia de suport organizatoric, psiho-emoțional și financiar prin programul Bine360 – Suntem bine, facem bine. Programul este coordonat de Federația Fundațiile Comunitare din România, cu sprijin financiar oferit de People In Need, și implementat local prin Fundațiile Comunitare din București, Iași, Brașov, Timișoara și Oradea.

Cele 3 organizații neguvernamentale care vor fi sprijinite la nivelul orașului nostru sunt: Asociația Banca Regională pentru Alimente Oradea, Asociația Filantropia Oradea, Asociația ARDT Oradea.

Organizațiile beneficiare au fost selectate în urma unei jurizări organizate la nivel național. Timp de 12 luni, acestea vor avea parte de sprijin organizatoric, psiho-emoțional și financiar pentru a se dezvolta în echipe puternice, reziliente și capabile să susțină refugiații pe termen lung.

În total, la nivel național, vor fi sprijinite 20 de organizații din București, Brașov, Iași, Oradea și Timișoara. Mai multe detalii despre program găsești aici.

Swimathon 2020

Ediția din 2020 a Swimathon a avut loc în aer liber, cu respectarea tuturor normelor de siguranță…

Gala Comunității Bihorene 2019

Gala Comunității Bihorene s-a născut din dorința de a aduce împreună tot binele care se întâmplă …