Sports charity day
Povestea evenimentului a început bineințeles printr-un gând, un vis care era la momentul acela doar o idee. Am avut ocazia să îl prezint organizației care mai târziu devenise organizația gazdă a evenimentului ideea mea. Nu eram sigur la acel moment că vreau să fac asta, nu eram sigur pentru că nu mai făcusem asta niciodată. Pe parcursul zilelor ce treceau au apărut diverse persoane care m-au încurajat, care au mai pus câte un stâlp evenimentului, persoane care mi-au devenit prieteni. A fost o experiență grozavă. Evenimentul s-a bucurat de popularitate, de prietenii noi, de oameni fericiți, oameni sănătoși, oameni ai orașului nostru. Cea mai mare fericire a mea a fost să îi văd pe oameni fericiți, să vezi sclipirea în ochii lor și să știi că tu ești cel care a adus acel sentiment în sufletul lor. E un sentiment inegalabil. Mulțumesc YouthBank pentru ajutorul acordat, fără ei nu aș fi putut pune pe picioare acest proiect atât de repede. Echipa mea în schimb a avut un rol foarte important atât din punct de vedere moral cât și fizic, s-au implicat trup și suflet la acest eveniment și încă le sunt profund recunoscător.