• Slideshow 11even

Fundația
Comunitară
Oradea

aducem împreună oamenii care mișcă lucrurile

Fondul pentru un viitor mai bun în comunități

Program de finanțare pentru inițiative de mediu și educație. Venim în 5 orașe, prin 5 fundații comunitare, o federație și un finanțator privat cu viziunea unor comunități locale puternice (Lidl România). E multă forță partenerială în acest demers. Ea pune în mișcare 250.000 de euro pentru micro-granturi care construiesc încredere în rețelistici de oameni și sprijină soluții cu punctul pe ”i”nițiative locale. Din comunitate, pentru comunitate, de la provocări, la soluții-putere.
Oamenii de fond, cred în oameni și fac schimbări să se întâmple. Și așa povestea începe.
Detalii: fondulpentruunviitormaibun.ro

Calendarul evenimentelor FCO

• Swimathon

eveniment prin care companiile, organizațiile, grupurile de inițiativă și persoanele fizice pot desfășura campanii de strângere de fonduri pentru susținerea unor inițiative/cauze/proiecte de implicare în comunitate
  • Femina

- 4 workshopuri
    - 8 mentori
    - 8 proiecte
  • Bursa talentelor

iniţiativă care încurajează performanţa tuturor celor înscriși într-o formă de învățământ și care dezvoltă sau vor să dezvolte proiecte ce au ca scop realizarea unor produse inovatoare
  • 11even

Evenimentele 11even sunt create pentru a deschide mintea şi sufletul participanţilor, pentru a inspira şi pentru a genera decizii pozitive legate de viaţă şi carieră
  • Fondul Științescu

este o mișcare națională care-i încurajează pe cei pasionați să le arate copiilor – prin experiment, activități practice și joc – acea latură a disiplinelor științifice care cu greu poate fi descrisă în manuale
  • Fondul de burse

este un program social de sprijin pentru continuarea studiilor pentru elevi proveniți din familii defavorizate
  • Gala Comunității Bihorene

s-a născut din dorința de a aduce împreună tot binele care se întâmplă în comunitatea noastră. Cu fonduri mai mari sau mai mici, de multe ori numai prin voluntariat, oameni cu gânduri bune acționează în beneficiul altora și al comunității

• "Avem plăcerea de a vă invita la conferința ”NextGen’’, eveniment organizat de International School of Oradea. Evenimentul va avea loc în Oradea, având ca tematică dezvoltarea creativității în educația copiilor.... facebook.com/fcoradea/posts…"

@FCOradea

Fii la curent cu implicarea în comunitate

Numele și adresa ta de e-mail vor fi folosite numai pentru a-ți trimite informații despre activitățile noastre.