Dăruiește un cămin

Vlad Sarca, ambasador al Fundației Comunitare Oradea, a fost anul acesta Moş Crăciun, alături de echipa noastră, pentru mai mulți copilaşi din programul Fondul de burse. Vlad a rămas impresionat de condițiile precare în care locuiește una dintre familiile pe care le-am vizitat și a hotărât să se implice pentru a îmbunătății situația.

Așa s-a născut proiectul „Dăruiește un cămin” prin care am reușit să achiziționăm o casă pentru această familie. Toți cei șase membri ai familiei locuiesc acum într-o casă nouă, potrivită pentru creșterea decentă a celor patru copii ai familiei - George, David, Cristian și Cosmin. Datorită oamenilor de bine care au contribuit la proiectul nostru, am reușit să schimbăm soarta unor copii care trăiesc la limita sărăciei, dar care merită să creadă într-un viitor mai bun.

Dăruiește un cămin

„Dăruiește un cămin” Fundatia Comnuitara Oradea „Dăruiește un cămin” Fundatia Comnuitara Oradea

Proiect susținut financiar de:

Astor Mueller

Dacă doriți să vă alăturați nouă pentru a împlini visul unei familii de a se vedea într-o nouă casă, vă invităm să donați aici: Cont RO57INGB0000999908705150

Suma donată
Amount donated
LEI $ Nume
Last name
Prenume
First name
Adresa
Address
Phone
Organizație
Organization
Oraș
City
Țara
Country

EuPlatesc

Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).
Dacă ați ales metoda de plată "Online prin card bancar" este necesar să completați un formular cu informațiile despre cardul dumneavoastră în pagina securizată a procesatorului de plăți.
  - Plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa și MasterCard (Visa/Visa Electron și MasterCard/Maestro) se efectuează prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizațiile care asigură tranzacțiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant.
  - "3-D Secure" asigură în primul rând că nici o informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plăți, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa și MasterCard.
Important de știut! - Pentru plățile prin card bancar nu este perceput nici un comision!