Fondul de burse
este un program social de sprijin pentru continuarea studiilor pentru elevi proveniți din familii defavorizate.

Fără acordarea sprijinului potrivit, elevii pot recurge la abandonul școlar, fenomen aflat într-o creștere îngrijorătoare în România. Printre elevii din familii defavorizate se găsesc tineri capabili de performanțe, dar care au nevoie de sprijin pentru a le atinge. Programele care să le ofere tinerilor sprijin sunt puține, deși datele Ministerului Fondurilor Europene semnalează că mai mult de jumătate dintre copiii români se află în risc de sărăcie sau excluziune socială.

Fundația Comunitară Oradea încurajează prin acest program continuarea studiilor elevilor care sunt în pericol să abandoneze școala din cauza veniturilor mici ale familiei din care fac parte. Credem că acești tineri, odată ajutaţi să-și atingă întregul potenţial, pot aduce un aport semnificativ la îmbunătăţirea calității vieţii comunitare. Oferim burse pentru un număr de 45 de copii, în valoare de 1.000 lei/an, sub formă de bunuri, care sunt distribuite trimestrial. Costurile acoperite de bursă sunt: rechizite, articole de îmbrăcăminte și încălțăminte. Credem că acești tineri, odată ajutaţi să-și atingă întregul potenţial, pot aduce un aport semnificativ la îmbunătăţirea calității vieţii comunitare.

Susține și tu educația copiilor defavorizați printr-o donație, accesând linkul de aici

Dacă dorești să fii selectat ca beneficiar al fondului de burse uită-te peste ghidul de finanțare ca să vezi care sunt criteriile de eligibilitate. AICI găsești formularul de înscriere în program. Completează-l și trimite-l la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. ca să intri în cursa pentru una din bursele de 1.000 lei.

Bursieri ediția 2017 - 2018

Bursieri ediția 2018 - 2019

Parteneri Fondul de Burse

CA-Together
carrefour-lotus
cec-bank
celestica
decathlon
sema
sykes

Fii la curent cu implicarea în comunitate

Numele și adresa ta de e-mail vor fi folosite numai pentru a-ți trimite informații despre activitățile noastre.