Fondul “Educație pentru azi”

Fondul “Educație pentru azi” susținut de PEPCO ROMÂNIA își dorește să creeze o viață normală pentru copii din mediul rural proveniți din familii defavorizate. Acești copii nu au șansa de a deprinde în familie abilități esențiale de viață sau de a avea acces la informație. Aceste programe sunt menite să le ofere oportunități la învățare pe care altfel nu le-ar fi putut avea.

Programul va finanța organizații nonguvernamentale sau persoane private care vor să desfășoare programe educaționale non-formale. Programele vor viza dezvoltarea abilităților de viață și capacitatea de integrare socială ale acestor copii. Metoda de desfășurare trebuie să presupună implicare activă și să fie susținută prin materiale suport sau orice altă metodă educațională relevantă.

Scopul nostru este să implicăm un număr cât mai mare de copii în fiecare program pentru a ne asigura că impactul este semnificativ.

Dacă ți-a atras atenția Fondul ”Educație pentru azi”, uită-te peste ghidul de finanțare, ca să vezi care sunt criteriile de eligibilitate și care este grila de evaluare pentru proiectele înscrise în concurs.

Dacă vrei să primești o finanțare pentru un proiect, completează formularul de aplicare, pe care îl descarci de aici și trimite-l pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. până la data de 24 noiembrie 2020, ora 23.59.

Te încurajăm să ne contactezi pentru a primi sprijin în scrierea proiectului tău, astfel încât să ai șanse cât mai mari de a primi o finanțare și de a face bine în comunitatea ta. Ne găsești la numărul de telefon 0771 358 776.

Fii la curent cu implicarea în comunitate

Numele și adresa ta de e-mail vor fi folosite numai pentru a-ți trimite informații despre activitățile noastre.