„Fondul pentru un viitor mai bun în comunități”

Fundația Comunitară Oradea, susținută de Lidl România și în parteneriat cu Federația Fundațiilor Comunitare din România, desfășoară în perioada iulie 2020 – martie 2021 programul „Fondul pentru un viitor mai bun în comunități” cu scopul de a crește și de a îmbunătăți calitatea vieții locuitorilor din Oradea. Prin acest program urmărim să susținem financiar oamenii cu inițiativă care propun activități de îmbunătățire a educației și/sau a mediului, dar și capacitatea grupurilor și organizațiilor de a adresa mai bine nevoile comunității locale. Ne dorim ca proiectele pe care le propuneți spre finanțare să ajute la activarea și revitalizarea comunității orădene prin diverse activități educaționale non-formale, inclusiv prin cultura și/sau acțiuni de mediu. În acest scop, 35.000 euro vor fi investiți ca program operațional pentru revitalizarea peisagistică a Parcului „Libertății” și 15.000 euro vor fi oferiți sub formă de granturi pe baza unui concurs de proiecte.

Uită-te peste  Ghidul Aplicantului Fondul Lidl, ca să vezi care sunt criteriile de eligibilitate și care este grila de evaluare pentru proiectele înscrise în concurs. Dacă te-ai hotărât să schimbi comunitatea în bine și dorești să aplici cu o idee la „Fondul pentru un viitor mai bun în comunități”, completează Formularul de aplicare și trimite-l pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. până în data de 31 Iulie 2020, la orele 23:59

În prezent, „Fondul pentru un viitor mai bun în comunități” este implementat prin fundațiile comunitare locale în Buftea, Brașov, Cluj, Iași prin competiții similare de proiecte. Pentru detalii vizitează site-ul https://fondulpentruunviitormaibun.ro/ .

Care sunt proiectele finanțate?

Un parc pentru cOMunitate

Fii la curent cu implicarea în comunitate

Numele și adresa ta de e-mail vor fi folosite numai pentru a-ți trimite informații despre activitățile noastre.