Atelier de film documentar

By info
|
By info
|

Sunteți curioși cum a decurs atelierul de film documentar? Antonia Sandra, membră Youth CommUnity, a participat și este entuziasmată de această experiență, vezi impresiile ei aici…”Lumea filmelor a făcut mereu parte din viața mea într-un fel sau altul, însă prin acest atelier susținut de One World Romania,am reușit să pătrund, în interiorul culiselor și sa fiu pentru câteva zile, ochii din spatele camerei. A fost un atelier de 5 zile, plin de creativitate, impresii diferite, imaginație, exercițiu, informații tehnice și toate ingredientele necesare…

O experiență care pentru mine personal a avut un mare impact și cred că pentru o perioada îndelungată de timp, căci m-a ajutat să înțeleg mai bine dacă asta e ceea ce vreau să fac pe viitor. Și răspunsul este ca DA, vreau să lucrez în domeniul filmului documentar. Această echipă mi-a trezit interesul și apetitul pentru crearea filmelor.

Mentorii pe care i-am avut sunt niște oameni foarte creativi, atenți și pasionați de munca lor, lucru care cred ca s-a transmis și în rândul nostru ca participanți. Am râs, am schimbat impresii, am învățat unii de la alți și am pus întrebări.

A fost o experiență inedită și de neuitat deoarece am descoperit aspecte ale mele pe care nu le-am remarcat înainte, dar mai ales pentru că am cunoscut oameni noi și foarte faini. 

Le mulțumesc lui Dragoș, Carmen și Cristinei pentru acest atelier super fun și interesant care cred ca a format o mini echipa pasionată de film de care cu siguranță veți mai auzi. You guys rock!

Mulțumim Antonia pentru impresiile frumoase împărtășite cu noi!

#youthpower #discoveryourpotential

Evenimentele noastre

| ,

Swimathon 2020

Ediția din 2020 a Swimathon a avut loc în aer liber, cu respectarea tuturor normelor de siguranță…
|

Gala Comunității Bihorene 2019

Gala Comunității Bihorene s-a născut din dorința de a aduce împreună tot binele care se întâmplă …
|

11even 2019

Înapoi 11even 2019 11even Experiences Oradea se află la cea de-a opta ediție. Anul aces…

Fundatia Comunitara Oradea
Fundaţia Comunitară Oradea este o organizaţie nonguvernamentală, apolitică şi neafiliată religios.

Urmărește-ne pe rețelele de socializare

Copyright © . Toate drepturile rezervate Fundația Comunitară Oradea.
Web Hosting & Web Design by Weblike PRO