By info
By info
| ,

Cristina Ivancov a fost selectată în cadrul programului ”Bursa de Excelență Chiburță” în valoare de 1000 USD pentru anul școlar 2021-2022. Acestă bursă, a fost instituită de Gabriela Calugar și Adi Calugar în memoria bunicilor lor, Înv. Cecilia Chiburță și Prof. Silviu Chiburță.

Cristina este elevă in clasa a XII-a la Colegiul Național Onisifor Ghibu din Oradea și a crescut facând voluntariat. Începând de la vârsta de 13 ani, s-a implicat în diverse acțiuni de voluntariat organizate de Asociația Pro Lirica Oradea, Asociația Caritas Eparhial Oradea, Biblioteca Județeană ”Gheorghe Șincai” Oradea, Fundația Comunitară Oradea. Ocupă funcția de Avocat al Elevului în cadrul Consiliului Județean al Elevilor Bihor și este administrator al clubului de dezbateri și al celui de actorie din cadrul Colegiului Național Onisifor Ghibu Oradea. Disciplina ei preferată este logica dar e atrasă și de limbile străine și de economie și își dorește tare mult să devină profesoară.
Cu sprijinul oferit prin ”Bursa de Excelență Chiburță”, Cristina își va continua activitatea atât în cadrul liceului și în viitor a facultății, cât și în diferite proiecte de voluntariat.

Mulțumim Gabriela și Adrian pentru generozitate!

Cristina dragă, îți urăm mult succes în toate activitățile tale viitoare și rămânem aproape de tine!

Dacă dorești să te implici și tu susținând financiar un tânăr cu potențial din județul nostru, scrie-ne la adresa: info@fundatiacomunitaraoradea.ro

Swimathon 2020

Ediția din 2020 a Swimathon a avut loc în aer liber, cu respectarea tuturor normelor de siguranță…

Gala Comunității Bihorene 2019