Centrul de Primire și Asistență Refugiați Bihor sub coordonarea Fundației Comunitare Oradea

By Beatrice Bungo
By Beatrice Bungo

Începând cu luna iunie, Fundația Comunitară Oradea își asumă coordonarea Centrului de Primire și Asistență Refugiați Bihor, cel care funcționează în cadrul Comuniteca, la etajul 1, în incinta Crisul Shopping Center, de pe str. Republicii, nr. 30. Aici le asigurăm asistență refugiaților ucraineni, pachete de alimente și produse de igienă, le răspundem nevoilor imediate, facilităm integrarea lor în societate prin diverse activități și îi direcționăm spre autoritățile locale și județene în funcție de necesitate.

Programul centrului este de luni până vineri, de la 9.00-17.00. Informații pot fi obținute și telefonic, de către refugiații ucraineni sau cetățenii bihoreni, la numărul unic gestionat de Centrul de Primire și Asistență Refugiați Bihor: 0359.456.123. Un translator de limbă ucraineană poate comunicarea cu refugiații ucraineni.

Venim în continuare în sprijinul refugiaților ucraineni greu încercați de războiul ce are loc în țara lor.

Proiect finanțat prin Oxfam – „Integration Program for Refugees”, înființat cu sprijinul Marii Britanii și a guvernului britanic, coordonat la nivel național de Federaţia Fundaţiile Comunitare din România – FFCR, implementat la nivel local de Fundația Comunitară Oradea, alături de Grund Community, Fundația People to People Oradea și Fundația Șinca.

Am apreciat oameni și proiecte care dezvoltă comunitatea

Am organizat Gala Comunității Bihorene, evenimentul în cadrul căruia au fost celebrați oamenii și…

Transformă în realitate proiecte de viitor. Susține-le la Gala Comunității Bihorene

V-am promis că revenim cu vești importante despre Gala Comunității Bihorene. Ne ținem de cuvâ…