Comunitatea oamenilor de bine

By Beatrice Bungo
|
By Beatrice Bungo
|

#FacemBine într-o comunitate în care ne implicăm și în care am avut alături de noi companii și microîntreprinderi care ne-au susținut enorm de mult activitatea de-a lungul celor 9 ani de Fundația Comunitară Oradea.


Au ales să ne fie alături prin sponsorizări fără de care nu am fi reușit să #FacemBine. Ne-au ajutat să creăm Comuniteca, să facilităm mii de ateliere gratuite pentru copii, tineri și seniori. Cu ajutorul lor, am reușit să organizăm și să strângem sumele de bani necesare pentru cauzele Swimathon. Ne-au susținut să #FacemBine și să ajutăm sistemul medical din Bihor în vreme de pandemie și să oferim asistență pentru refugiații care au fugit de razboi. Prin sponsorizările pe care le-au făcut, Oradea a devenit mai conștientă de mediul înconjurător, s-a dezvoltat cultural și profesional prin evenimente și workshop-uri în care companiile au ales să își investească resursele financiare.


De ce?
Pentru că au ales să se implice în susținerea unor programe derulate în beneficiul comunității din care fac parte și pentru că au avut posibilitatea să aleagă ce fac cu 20% din impozitul pe profit. Compania sau microîntreprinderea ta poate să ne fie alături și mai departe sau poate să devină noul susținător căruia îi pasă de cum se dezvoltă comunitatea.


Cum poți face asta?
Fără vreo cheltuială suplimentară. Pur și simplu, prin direcționarea celor 20% din impozitul pe profit Fundației Comunitare Oradea. Vorbim despre sponsorizarea total deductibilă din impozitul pe profit pentru care se acordă reduceri fiscale, conform Legii nr. 32/1994, atât pentru societăți comerciale, cât și pentru microîntreprindere.
Dacă reprezinți o societate comercială care plătește impozit pe profit, suma aferentă sponsorizării va fi scăzută din impozitul pe care îl datorează societatea, între 0,75% din cifra de afaceri și 20% din impozitul pe profit datorat. Dacă reprezinți o microîntreprindere, suma aferentă sponsorizării se scade din impozitul pe venit datorat pentru un trimestru, până la valoarea de 20% din impozitul pe venit datorat.

Direcționarea celor 20% din impozitul pe profit se face până la finalul anului prin semnarea unui contract de sponsorizare pe care îl găsești aici:


Ce vei susține?
-Combaterea abandonului școlar prin programul Fondul de burse;
-Dezvoltarea de proiecte cu impact în comunitate, finanțate și mentorate în programul Bursa Talentelor;
-Fondul Științescu, prin care facem știința mai atractivă pentru copiii bihoreni prin implementarea de proiecte educaționale dezvoltate de profesori și mentori;
Revitalizarea Parcului Libertății prin aspect și prin activitățile pe care Fundația le organizează aici pentru întreaga comunitate;
-Dezvoltarea personală și profesională a tinerilor înscriși în programul Youth Community
Comuniteca, spațiul în care copiii, tinerii și seniorii orădeni au parte de ateliere gratuite prin care învață lucruri noi sau își dezvoltă talentele.


Alege să susții un program al Fundației Comunitare Oradea sau întreaga activitate direcționând 20% din impozitul pe profit printr-un contract de sponsorizare și haide să #FacemBine împreună pentru comunitate.Evenimentele noastre

Swimathon 2021
|

Swimathon 2021

Ediția din 2021 a Swimathon a avut loc la Bazinul Crișul din Oradea, cu respectarea tuturor norme…
| ,

Swimathon 2020

Ediția din 2020 a Swimathon a avut loc în aer liber, cu respectarea tuturor normelor de siguranță…
|

Gala Comunității Bihorene 2019

Gala Comunității Bihorene s-a născut din dorința de a aduce împreună tot binele care se întâmplă …

Fundatia Comunitara Oradea
Fundaţia Comunitară Oradea este o organizaţie nonguvernamentală, apolitică şi neafiliată religios.
Subscribe la newsletter-ul #FacemBine

Urmărește-ne pe rețelele de socializare

Copyright © . Toate drepturile rezervate Fundația Comunitară Oradea.
Made with ❤️ by the
NRGO Web Design team.