Comuniteca – Un hub al Fundației Comunitare Oradea

Comuniteca este un centru al oamenilor din Oradea care urmăresc o dezvoltare continuă. În cadrul Comuniteca au parte de activități care presupun dezvoltarea lor personală și profesională. În Comuniteca au loc ateliere gratuite pentru copii, activități de dezvoltare personală și profesională pentru tineri și adulți; este un adevărat hub și spațiu de coworking.

Este primul spațiu dedicat în mod special comunității din Oradea, care susține implicarea activă și spiritul inovativ al persoanelor care îi trec pragul.

Acest hub al orădenilor se găsește în incinta Crișul Shopping Center, pe 2 nivele, după cum urmează:

Comuniteca Atelier – la etajul 1, unde au loc ateliere gratuite pentru copii, tineri și seniori: Coder Dojo, artă, științe, teatru în limba română și maghiară, biologie, caligrafie, photoshop, creație vestimentară, meteorologie, ecologie, fotografie, educație rutieră etc.

Comuniteca&Co – la etajul 2, spațiu care este împărțit într-o zonă de de coworking, laborator IT și imprimare 3D, și o sală de ședințe. Aici găzduim activitățile tinerilor noștri din programul Youth Community, întâlnirile echipei Fundației Comunitare Oradea, activități ale ONG-urilor, grupurilor de inițiativă și persoanelor care doresc să desfășoare proiecte pentru comunitate. Comuniteca este și casa Fundației Comunitare Oradea. Din aceste spații #facembine pentru comunitate.

Descoperă Comuniteca mai bine:

Povestea Comuniteca

Cum arată Comuniteca Atelier

Cum arată Comuniteca&Co

Activitățile pe care le organizăm în cadrul Comuniteca sunt gratuite. Acoperirea cheltuielilor de gestionare a spațiului și a materialelor necesare desfășurării atelierelor și programelor este susținută din donații și sponsorizări.

Pentru a oferi în continuare acces gratuit orădenilor la activitățile Comuniteca, avem nevoie de ajutorul tău. Dacă reprezinți o companie care vrea să se implice în comunitate și vrei să #facembine împreună în județul Bihor, donează 20% din impozitul pe profit Fundației Comunitare Oradea. Poți face asta completând un contract de sponsorizare pe care îl găsești aici:

Atelierele lunii ianuarie `22

11 ianuarie, 2022
Îi așteptăm pe cei mici să afle curiozități și să descopere lucruri noi la atelierele noastre din Comuniteca și în 2022.

Atelierele lunii noiembrie `21

9 noiembrie, 2021
Atelierele din #Comuniteca revin într-un format hibrid