Copii cu ochii mari și entuziasmați că vor avea ghete cu care să meargă la școală

By Beatrice Bungo
By Beatrice Bungo
| ,

Adela e așteptată de copii cu ochii mari și entuziasmați că vor avea ghete cu care să meargă la școală. E mamă a 2 copii. De luna trecută, mai are 41. Cei din Fondul de Burse, de care are grijă ca să nu abandoneze școala. Ce face Adela mai exact ca să îi ajute?

Ține legătura cu familiile copiilor, uneori, chiar și cu cei mici. Gestionează mai multe liste cu nume, mărimi și adrese. Ca să-i poată ajuta să meargă în continuare la școală, Adela are nevoie de acordul părinților și trebuie să pregătească liste cu fiecare articol cumpărat pentru cei mici. Achiziția hainelor, a încălțărilor sau rechizitelor e urmată de depozitarea, ambalarea și asigurarea transportului personal la fiecare copil din Fondul de burse. Păstrează legătura cu susținătorii noștri, de la Autonom, care ne ajută să #FacemBine și să ducem pachetele copiilor.  Elaborează rapoarte, documente justificative, avize, facturi și le îndosariază. Sunt multe în spatele programului Fondul de Burse, dar partea cea mai grea constă în momentul în care va preda pachetele și îi va vedea pe copiii cu ochii mari și entuziasmați că vor avea ghete noi cu care să meargă la școală.

Susține un copil printr-o bursă de 1000 de lei sau fii donator recurent și ajută-ne să îi oferim cele necesare pentru sezonul rece:

Swimathon 2020

Ediția din 2020 a Swimathon a avut loc în aer liber, cu respectarea tuturor normelor de siguranță…

Gala Comunității Bihorene 2019

Gala Comunității Bihorene s-a născut din dorința de a aduce împreună tot binele care se întâmplă …