Skip to main content

Creștem Comuniteca împreună

By Beatrice Bungo
| ,
| ,

Comuniteca există datorită implicării unor companii sau firme care au crezut în Fundația Comunitară Oradea și în activitățile prin care împreună dezvoltăm comunitatea. Poate ai fost unul dintre partenerii care ne-au susținut atunci când Comuniteca era doar o idee ambițioasă sau poate vrei să înțelegi mai bine ce facem aici și de ce merită să creștem Comuniteca împreună.

Azi, Comuniteca e spațiul non-formal în care copiii dau viață roboților pe care îi construiesc din piese de lego cu ajutorul explicațiilor de programare primite de la Florin. Comuniteca e locul în care anatomia încetează să mai fie un mister când Grete îmbracă un costum care explică locul fiecărui organ și a rolurilor importante pe care le joacă în viețile noastre. Dacă treci pe lângă Comuniteca, sunetul tobelor africane sau a ukulelelor te vor face să întorci privirea și să îi vezi pe micii artiști cântând la instrumente alături de Andrei și Mela. Dacă vei vedea bunici în mișcare, înseamnă că ai prins atelierul de sport și nutriție, unde Alexandra îi ajută pe seniori să se mențină sănătoși. La prânz s-ar putea să auzi bunici fericiți că pot să se mândrească pe Facebook cu reușitele nepoților pentru că Dana îi învață cum să navigheze pe internetul mare. În weekend-uri, s-ar putea să vezi Comuniteca în Parcul Libertății, unde familii cu adolescenți sau copii mici, descoperă păsăriile și le creează hrănitoare cu Sofia, la atelierul de Birdwatching.

Asta-i Comuniteca. Și asta nu e toată. Sunt o mulțime de ateliere gratuite destinate copiilor, tinerilor și seniorilor orădeni care se întâmplă de 3 ani și care se pot întâmpla în continuare cu ajutorul tău și al companiei sau firmei tale.

Cum și de ce să ne susții? 

Comunitatea oferă oameni faini, dornici să se dezvolte. Împreună le putem oferi, în continuare, mediul propice pentru ca atât ei, cât și părinții sau copiii lor să se simtă bine în Oradea, în județul Bihor. Alături de tine, clădim o comunitate atentă la mediul înconjurător, curioasă de atelierele gratuite destinate copiilor, tinerei generații și seniorilor.

Redirecționează 20% din impozitul pe profit către Fundația Comunitară Oradea. Conform unei modificări legislative (informare OPANAF 1679 din 07.10.2022) privind aprobarea procedurii de redirecţionare a impozitului pe profit/impozitului pe veniturile microîntreprinderilor, încă mai poți face o sponsorizare pentru anul 2021. Pentru compania ta, această sponsorizare nu presupune niciun cost și nu modifică în niciun fel rezultatele contabile ale anului. Cei 20% au ajuns în contul bugetului de stat prin plata impozitului pe profit. Dacă alegi susținerea noastră printr-un contract de sponsorizare, statul va redirecționa banii către Fundația Comunitară Oradea. Dacă ai redirecționat 20% din impozitul pe profit pentru anul 2021, poți lua în calcul redirecționarea pentru anul 2022.

Mai jos găsești un contract de sponsorizare pentru redirecționarea a 20% din impozitul pe profit, Declarația 177, cât și informațiile importante de știut și pașii pe care trebuie să îi urmezi în a crește Comuniteca împreună, în a #FaceBine pentru comunitate alături de noi. 

Pentru orice întrebare sau solicitare de colaborare, scrie-ne la adresa: info@fundatiacomunitaraoradea.ro

Evenimentele noastre

| , ,
Vă invităm să faceți valuri de bine în calitate de donatori, ambasadori sau înotători ai cauzelor…
| ,
Miercuri, 13 decembrie, a avut loc Gala Comunității Bihorene, evenimentul în cadrul căruia am pre…
|
S-au făcut valuri de bine la Swimathon Oradea 2023, ediția a XI-a, iar rezultatele competiției ca…