Skip to main content

Donează

DONEAZĂ recurent

Susține activitățile prin care #facembine! Optează pentru o donație recurentă. Fă o faptă bună în mod regulat. Alege să faci bine în fiecare lună, printr-o donație a cărei sumă o stabilești chiar tu și care va fi debitată până soliciți încetarea acestui proces.


DONEAZĂ 3,5% din impozitul pe venit

Tu decizi ce se întâmplă cu banii tăi. Poți să ai control chiar și asupra impozitului pe venit. Poți alege să #facibine și să donezi 3,5% din impozitul pe venit Fundației Comunitare Oradea pentru a susține proiectele pe care le derulăm. Potrivit Codului Fiscal acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului. Tot ce trebuie să faci este să accesezi link-ul acesta și să completezi Formularul 230 din site. Durează doar 1 minut. 

#făbine pentru comunitatea bihoreană și redirecționează 3,5% din impozitul pe venit, accesând link-ul acesta


DONEAZĂ 20% din impozitul pe profit

Reprezinți o companie care vrea să se implice în comunitate și vrei să #facembine împreună în județul Bihor? Susține-ne activitatea proiectelor pe care le derulăm și donează 20% din impozitul pe profit Fundației Comunitare Oradea. Potrivit Codului Fiscal, poți sponsoriza Fundația Comunitară Oradea atât în situația în care reprezinți o societate comercială care plătește impozit pe profit, cât și în situația în care reprezinți o microîntreprindere.

Dacă ești o societate comercială care plătește impozit pe profit, suma aferentă sponsorizării va fi scăzută din impozitul pe profit pe care îl datorează societatea, între 0,75% din cifra de afaceri și 20% din impozitul pe profit datorat.

Iar dacă ești o microîntreprindere, suma aferentă sponsorizării se scade din impozitul pe venit datorat pentru un trimestru, până la valoarea de 20% din impozitul pe venit datorat.

Poți face asta printr-un contract de sponsorizare pe care îl găsești aici: