Experience Oradea

By Maria Ursu
By Maria Ursu

Coordonatorul acestui proiect este Alex Trandafir, student al Universității Loughborough (UK), care de-a lungul timpului s-a implicat în proiecte diverse și a asigurat până în acest moment peste 150 de tururi ghidate ale Oradiei.

Proiectul urmărește digitalizarea și inovarea turismului local prin trei modalități:

• Academia de Livrare a Experienței Turistice– prin care 8 tineri vor participa la ateliere de pregătire pentru a activa ca și ghizi locali. Atelierele se vor concetra pe modul de livrare a experiențelor pe parcursul sezonului turistic 2022, iar orădenii și turiștii se vor buxura de tururi ghidate și de alte evenimente fizice și online, susținute de viitorii ghizi.
  • Ghidul călătorului în Oradea/ Oradea Digital City- Booklet– un ghid digital care va centraliza informațiile necesare unui turist: parcări, transport în comun, obiective turistice, etc. Va fi disponibil pe experienceoradea.ro și va putea fi utlizat printr-un mini-suport QR.
  • Turul virtual al orașului Oradea/ Oradea Virtual Tour– prin care se va construi un „traseu” cu obiectivele turistice din Oradea. Va conține clipuri cu informații despre istorie, arhitectură și curiozități și chiar o hartă cu funcție localizare astfel încât să- transforme pe călătorul digital într-un turist în carne și oase.

Despre proiect se găsesc mai multe detalii pe pagina www.eoradea.com, iar pentru a fi la curent cu cele mai recente informații, nu uita să te abonezi la newsletter. 🙂

Bugetul acestui proiect este de 17 500 RON, finanțări primite din partea companiilor Madrugada Group, Golde Oradea, Blackboard, Celestica, Communications Media, Decitex RO, Sema Express, Vernicolor, Plexus, Nidec și implementat local prin programul Fundației Comunitare Oradea- Bursa Talentelor.

| ,

Swimathon 2020

Ediția din 2020 a Swimathon a avut loc în aer liber, cu respectarea tuturor normelor de siguranță…

Gala Comunității Bihorene 2019