O floare pentru Oradea.

Un mozaic uriaș din flori în Parcul Libertății! Am fi super bucuroși dacă l-am putea crea, cu ajutorul tău. Și la fel de fericiți am fi dacă, tot datorită ție, am putea strânge resursele de care Fundația Comunitară Oradea are nevoie pentru a-și continua activitatea.

Cu ajutorul tău, o să transformăm Parcul Libertății într-unul dintre cele mai frumoase parcuri din țară. Dar, la fel de important, cumpărând una sau mai multe flori, ne vei ajuta să ne continuăm activitatea și programele pentru comunitățile din oraș și județ.

= 10 LEI

sau mai multe

= 100 LEI

sau mai multe

DONEAZĂ PENTRU FUNDAȚIA COMUNITARĂ ORADEA

Ne poți ajuta și altfel decât cumpărând o floare. Ne poți oferi o donație sau o sponsorizare, fie că ești persoană fizică sau juridică. Scrie-ne la adresa info@fundatiacomunitaraoradea.ro sau folosește direct formularul de sponsorizare de mai jos. Ȋţi mulţumim anticipat.

Cu o floare de la tine, se face primăvară!

E atât de simplu: cumperi o floare pe care chiar tu o vei putea planta la locul potrivit, pentru a da viață mozaicului. Dar, mai important, ne vom folosi de banii dați de tine pentru a planta idei, energii și resurse acolo unde este nevoie, pentru a da și mai multă viață comunității din Oradea și Bihor.

De ce facem un mozaic de flori?

Pandemia ne-a afectat și pe noi. Evenimentele prin intermediul cărora reușeam să strângem bani atât pentru finanțarea proiectelor, cât și pentru funcționarea de zi cu zi a Fundației Comunitare Oradea au fost anulate. Iar donațiile de la persoane private și companii au scăzut și ele. De aceea, ne-am văzut nevoiți să găsim alte modalități de strângere a unor resurse care să ne ajute să funcționăm.
Dar am vrut să facem ceva frumos și pentru oraș! Și, mai ales, ceva la care să iei și tu parte cu mult drag!

Organizăm un concurs de proiecte și invităm studenții de la peisagistică să se înscrie

Un juriu de experți decide proiectele câștigătoare

Noi finanțăm implementarea

Ești student la peisagistică și vrei să participi la concurs?

Scrie-ne la adresa info@fundatiacomunitaraoradea.ro
Îți mulțumim!

Copyright © . Toate drepturile rezervate Fundația Comunitară Oradea.
Web Hosting & Web Design by Weblike PRO
0
    0
    Coș cu flori
    Coșul este golSpre magazin