FSAR- Forumul Studenților Antrepreonori din România

By Maria Ursu
By Maria Ursu

Proiectul își propune să fie o rețea națională care să faciliteze dezvoltarea abilităților antreprenoriale ale studenților.

ASEO- Asociația Studenților Economiști din Oradea, în parteneriat cu asociațiile membre ale Uniunii Studenților din România propun această soluție pentru a contribui la dezvoltarea economiei românești prin crearea unei rețele solide de tineri antreprenori ce se vor susține reciproc în cele mai diverse forme.

Vor fi atrași antreprenori deja consacrați, companii de consultanță și reprezentanți ai acceleratoarelor de afaceri și ai mediului academic pentru a obține rezultate cât mai vizibile.

Inregistrându-se la FSAR, participanții vor beneficia de o sesiune de training-uri online susținută de experți în domeniu în perioada 15.04-13.05.2022. Aceste instruiri vor ajuta tinerii să își îmbunătățească cunoștințele privind atragerea investitorilor din țară și de peste hotare, atragerea finanțărilor nerambursabile și moduri de a crea o afacere sustenabilă și scalabilă.

FSAR își propune nu doar să contribuie la dezvoltarea economiei românești, ci să și stimuleze colaborarea între oamenii de afaceri cu experiență și cei care sunt doar la începutul carierei, pentru a stimula acest lucru va fi organizat un team-building , fiind analizate și potențialele modalități de colaborare în viitor. Detalii despre proiect se pot găsi și pe pagina: www.fsar.ro. Bugetul proiectului: 5000 RON.

„Oamenii mari nu se nasc mari, ei cresc grozav.”

Proiectul este implementat prin programul Fundației Comunitare Oradea- Bursa Talentelor, și finanțat de companiile: Madrugada, Celestica, Plexus, VPK Packaging Salonta, Golde Oradea, Decitex, Egv International Recruitment și cu aportul Universitatea din Oradea, Facultatea de Ştiinţe Economice, Universitatea din Oradea și Ministerul Educației!

| ,

Swimathon 2020

Ediția din 2020 a Swimathon a avut loc în aer liber, cu respectarea tuturor normelor de siguranță…

Gala Comunității Bihorene 2019