Grădina Soarelui

By Maria Ursu
By Maria Ursu

Grădinița Nr. 44

Cu drag și voie bună! Așa au loc activitățile pentru mediu în grădinița nr. 44 din Oradea. Dacă se observă efectul energiei lor pozitive? Puțin spus! Grădina pe care au amenajat-o și de care au grijă zi de zi, este de-a dreptul fermecătoare. Găsiți de toate la ei: de la cimbru și leuștean, până la crăițe, roșii și ceapă verde.

Plantele simt. Copiii sunt dornici de a avea grijă de ele. Cadrele didactice sunt creative și propun activități în așa fel încât plictiseala să nu-și găsească locul. Și până acum le-a reușit de minune.

„Grădina Soarelui” a devenit parte din ei: plantează, plivesc, udă, strâng roada, se bucură de gustul și mireasma ei, simt răsplata muncii. Îmbină frumos teoria cu practica: nu doar coloreaza pe fișa de lucru rădăcina unei plante, dar o și ating. Nu doar colorează frunzele, dar le simt textura, nu le bucură doar privirile ci le și încântă simțurile, deci este o experiență pe cinste.

Proiectul este finanțat prin programul Plantropolis, conceput de Fundația Comunitară Oradea, sponsorizat de Russmedia Romania, cu sprijinul VPK Packaging Salonta, Eco Bihor, Eltex Recycling și implementat în colaborare cu Asociația Grund Community- Grund School.

Am apreciat oameni și proiecte care dezvoltă comunitatea

Am organizat Gala Comunității Bihorene, evenimentul în cadrul căruia au fost celebrați oamenii și…

Transformă în realitate proiecte de viitor. Susține-le la Gala Comunității Bihorene

V-am promis că revenim cu vești importante despre Gala Comunității Bihorene. Ne ținem de cuvâ…