Skip to main content

Grădina Soarelui

By Maria Ursu
|
|

Grădinița Nr. 44

Cu drag și voie bună! Așa au loc activitățile pentru mediu în grădinița nr. 44 din Oradea. Dacă se observă efectul energiei lor pozitive? Puțin spus! Grădina pe care au amenajat-o și de care au grijă zi de zi, este de-a dreptul fermecătoare. Găsiți de toate la ei: de la cimbru și leuștean, până la crăițe, roșii și ceapă verde.

Plantele simt. Copiii sunt dornici de a avea grijă de ele. Cadrele didactice sunt creative și propun activități în așa fel încât plictiseala să nu-și găsească locul. Și până acum le-a reușit de minune.

„Grădina Soarelui” a devenit parte din ei: plantează, plivesc, udă, strâng roada, se bucură de gustul și mireasma ei, simt răsplata muncii. Îmbină frumos teoria cu practica: nu doar coloreaza pe fișa de lucru rădăcina unei plante, dar o și ating. Nu doar colorează frunzele, dar le simt textura, nu le bucură doar privirile ci le și încântă simțurile, deci este o experiență pe cinste.

Proiectul este finanțat prin programul Plantropolis, conceput de Fundația Comunitară Oradea, sponsorizat de Russmedia Romania, cu sprijinul VPK Packaging Salonta, Eco Bihor, Eltex Recycling și implementat în colaborare cu Asociația Grund Community- Grund School.

Evenimentele noastre

| , ,

Împreună facem valuri de bine la Swimathon Oradea 2024

Vă invităm să faceți valuri de bine în calitate de donatori, ambasadori sau înotători ai cauzelor…
| ,

Gala Comunității Bihorene 2023 a inspirat oamenii prin puterea exemplului

Miercuri, 13 decembrie, a avut loc Gala Comunității Bihorene, evenimentul în cadrul căruia am pre…
|

Swimathon Oradea 2023

S-au făcut valuri de bine la Swimathon Oradea 2023, ediția a XI-a, iar rezultatele competiției ca…