Implică-te

Cum poți să te implici?

DONEAZĂ RECURENT

Susține activitățile prin care #facembine! Optează pentru o donație recurentă. Fă o faptă bună în mod regulat. Alege să faci bine în fiecare lună, printr-o donație a cărei sumă o stabilești chiar tu și care va fi debitată până soliciți încetarea acestui proces.

DONEAZĂ 3,5% din impozitul pe venit

Tu decizi ce se întâmplă cu banii tăi. Poți să ai control chiar și asupra impozitului pe venit. Poți alege să #facibine și să donezi 3,5% din impozitul pe venit Fundației Comunitare Oradea pentru a susține proiectele pe care le derulăm. Potrivit Codului Fiscal acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului. Tot ce trebuie să faci este să completezi Formularul 230. După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

#făbine pentru comunitatea bihoreană și redirecționează 3,5% din impozitul pe venit, accesând link-ul acesta.

DONEAZĂ 20% din impozitul pe profit

Reprezinți o companie care vrea să se implice în comunitate și vrei să #facembine împreună în județul Bihor? Susține-ne activitatea proiectelor pe care le derulăm și donează 20% din impozitul pe profit Fundației Comunitare Oradea. Potrivit Codului Fiscal, poți sponsoriza Fundația Comunitară Oradea atât în situația în care reprezinți o societate comercială care plătește impozit pe profit, cât și în situația în care reprezinți o microîntreprindere.

Dacă ești o societate comercială care plătește impozit pe profit, suma aferentă sponsorizării va fi scăzută din impozitul pe profit pe care îl datorează societatea, între 0,75% din cifra de afaceri și 20% din impozitul pe profit datorat.

Iar dacă ești o microîntreprindere, suma aferentă sponsorizării se scade din impozitul pe venit datorat pentru un trimestru, până la valoarea de 20% din impozitul pe venit datorat.

Poți face asta printr-un contract de sponsorizare pe care îl găsești aici:

VOLUNTARIAT

Vrei să #facibine? Îți dorești să investești timp și energie în acte caritabile sau care duc la dezvoltarea ta și a comunității din care faci parte?

Înscrie-te ca voluntar al Fundației Comunitare Oradea.
Dă-ne de veste că vrei să te alături oamenilor care #facbine pentru comunitate și scrie-ne la adresa: info@fundatiacomunitaraoradea.ro