Juriul Bursa Talentelor

By Weblike PRO
|
By Weblike PRO
|

Bekesi Csaba

Format din punct de vedere profesional în administrația publică, are o experiență relevantă şi în domeniul privat. Ocupând din anul 2013 funcția de Director Executiv al Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Bihor, este încrezător în forța exemplului și are credința că puterea de muncă și buna intenție pot transforma sistemul public într-un sistem performant, mai uman, modern, flexibil și european.

Vlad Sarca

Este antreprenor în serie, investitor și consultant în resurse umane. Este un împătimit al dezvoltării continue și urmează anual programe și cursuri de dezvoltare profesională și personală. Consideră că responsabilitatea fiecăruia este de lăsa în urma sa o lume mult mai bună decât cea în care s-a născut.

Codruța Meșter

Este de profesie jurist, cu 10 ani de experienţă în management de proiect pentru companii, conduce echipa unei firme de servicii de consultanță și management. În anul 2005 a obținut competența de manager de proiect la nivel naţional și în 2010 la nivel internațional.

Nadia Tirb

Nadia are o experiență de 11 ani într-o firma din domeniul automotive. Este director de resurse umane și se dedică acestei meserii cu multă pasiune și atenție către oameni. Nu îi place rutina, adoră provocările și preferă să iasă din zona de confort, să facă ceea ce îi face plăcere și să dea dovadă de performanță în munca ei.”

Simona Trip

Simona este profesor la Departamentul de Psihologie, Facultatea de Ştiinţe Socio-Umane, Universitatea din Oradea. Din anul 2004 este coordonatorul programului de Master în psihologie clinică, consiliere psihologică şi psihoterapie. Este specialist în consiliere psihologică şi psihoterapie cognitiv-comportamentală, fiind supervizor în această formă de psihoterapie certificat atât la nivel naţional cât şi internaţional.

Diana Geambașu

Diana este notar public în Oradea din 2007. Este un om direct, dar sensibil și prin tot ceea ce face susține și promovează calitatea vieții umane, altruismul, empatia, respectul reciproc și buna relaționare interumană, respectarea legii și a principiilor sănătoase de viață și onestitatea. Încurajează dezvoltarea personală si profesională și crede cu tărie că ” tot ceea ce încarci pe altul vei duce tu” (Părintele Arsenie Boca), dar și că Dumnezeu, prin tot ceea ce a creat, ne coordonează minunat viața, lăsându-ne liberul arbitru, pe care, din pacate, nu toți știm să îl folosim eficient pentru a ne fi bine din toate punctele de vedere. Își coordonează viața personală și profesională după proverbul „Ce ție nu-ți place, altuia nu-i face!”

Lioara Beltechi

În prezent profesor documentarist la Colegiul National Iosif Vulcan Oradea; voluntar în cadrul Clubului de Inițiativă Comunitară IMPACT de la C.N. Iosif Vulcan Oradea (prin care tinerii se implică în proiecte de serviciu în folosul comunității și desfașoară activități ce implică dezvoltarea abilităților de viață, a valorilor și atitudinilor necesare pentru a deveni cetățeni responsabili). A urmat un masterat în Comunicare politica, economică și socială la Universitatea din Oradea, (Facultatea de Istorie, Geografie și Relații Internaționale), absolventă a Universității „Babes-Bolyai” din Cluj Napoca (Facultatea de Istorie și Filosofie, specializarea Istorie).

Evenimentele noastre

|

Swimathon 2020

Ediția din 2020 a Swimathon a avut loc în aer liber, cu respectarea tuturor normelor de siguranță…
|

Gala Comunității Bihorene 2019

Gala Comunității Bihorene s-a născut din dorința de a aduce împreună tot binele care se întâmplă …
|

11even 2019

Înapoi 11even 2019 11even Experiences Oradea se află la cea de-a opta ediție. Anul aces…

Fundatia Comunitara Oradea
Fundaţia Comunitară Oradea este o organizaţie nonguvernamentală, apolitică şi neafiliată religios.

Urmărește-ne pe rețelele de socializare

Copyright © . Toate drepturile rezervate Fundația Comunitară Oradea.
Web Hosting & Web Design by Weblike PRO