KIDS GARDEN

By Maria Ursu
By Maria Ursu

Liceul Teologic Romano-Catolic „Szent László”

Deși mulți ar zice că grădinăritul e treabă de „oameni mari”, noi credem cu tărie că și cei mici se descurcă de-a dreptul minunat! Și știți voi oare ce se întâmplă când cei mici lucrează cot la cot cu cei mari? Exact! Crește o generație de oameni responsabili, cărora le curge prin vene dragostea față de natură și pentru care „a avea grijă de mediul ambiant” nu sună ca o povară, ci ca o menire!

Suntem siguri că ați observat deja că încurajăm implicarea copiilor în cât mai multe și diverse activități. Această valoare trebuie cultivată. Ea nu apare peste noapte și doar prin exemplul personal putem obține cele mai bune rezultate.

Liceul Teologic Romano-Catolic „Szent László” a decis să îi implice pe cei mici așa cum știu ei mai bine! Și le reușește de minune! Cei peste 250 de elevi vor planta legume și plante aromatice și vor avea grijă ca acestea să crească frumos.

Proiect finanțat prin programul Plantropolis, conceput de Fundația Comunitară Oradea și sponsorizat de Russmedia, cu sprijinul VPK Packaging Salonta, Eco Bihor, Eltex Recycling și implementat în colaborare cu Asociația Grund Community- Grund School.

Am apreciat oameni și proiecte care dezvoltă comunitatea

Am organizat Gala Comunității Bihorene, evenimentul în cadrul căruia au fost celebrați oamenii și…

Transformă în realitate proiecte de viitor. Susține-le la Gala Comunității Bihorene

V-am promis că revenim cu vești importante despre Gala Comunității Bihorene. Ne ținem de cuvâ…