Lansare apel de proiecte „Bursa Talentelor” ediția a IX-a

By Maria Ursu
|
By Maria Ursu
|

În data  de  10 octombrie 2022,   Fundaţia  Comunitară  Oradea  a lansat  a  IX- a  ediție a programului „Bursa Talentelor”.

Prin Programul Bursa Talentelor, Fundația Comunitară Oradea susține dezvoltarea de proiecte cu impact în comunitatea bihoreană, oferind sprijin financiar și mentorare în implementarea unor idei bune. Bursa Talentelor reprezintă, de fapt, punctul de intersecție în care se întâlnește cererea de burse (inițiatorii de proiecte) cu oferta (finanțatorii) și are loc schimbarea în bine atât de necesară comunității din care facem parte.

Scopul de bază al programului este creşterea competenţelor şi abilităţilor celor care vor să dezvolte  proiecte cu impact într-un domeniu de interes personal sau colectiv din orice arie de preocupări (ştiinţe umane sau exacte, arte, sport etc.). Dacă ai identificat o nevoie în comunitatea ta și simți că poți aduce soluția pentru a acoperi acea nevoie, Bursa Talentelor vine în sprijinul tău. Fundația Comunitară Oradea susține orice persoană sau grup de inițiativă cu idei de proiecte care aduc un plus de valoare în comunitate. Investind încredere, echipa fundației își dorește să aducă o schimbare în comunități care încep să înțeleagă cum anume își pot rezolva singure problemele.

Se vor acorda minim 5 burse în valoare de cel puţin 4.500 lei fiecare. Bursierii,  selectați  de un juriu independent, vor  participa la un eveniment organizat de  Fundația Comunitară Oradea, care va avea loc în luna decembrie a acestui an. În cadrul acestui eveniment, aplicanții își vor prezenta proiectul și se vor ȋntâlni cu potenţialii finanţatori. La cerere şi gratuit, Fundaţia Comunitară Oradea asigură inclusiv pregătirea bursierilor în vederea susţinerii unui discurs în public, gestiunii emoţiilor, dicţiei şi prezentării generale.

Pentru a facilita procesul de aplicare al formularelor, Fundația Comunitară Oradea organizează pe toată perioada apelului de proiecte, sesiuni online pentru rafinarea ideilor și asistență în completarea formularelor de înscriere în concurs. Sesiunile vor fi anunțate pe pagina de facebook a programului: https://www.facebook.com/bursatalentelor

Bursa Talentelor este un programul  Fundației Comunitare Oradea prin care vrem să contribuim la dezvoltarea de competențe și abilități. Sprijinim oamenii și implementarea de proiecte cu impact în comunitate. Științe umane, sport sau artă? Tu decizi, iar noi te încurajăm și susținem activ prin mentorare și resurse financiare. Te ajutăm să-ți scrii proiectul, îl evaluăm împreună și te ajutăm să îl implementezi la nivelul comunității. Vom fi alături de tine în a te bucura de succes, dar și în cazul unui eșec al proiectului. De ce? Pentru că și eșecul face parte din procesul de gestiune a proiectelor care ne fac mai buni.

Toţi cei interesaţi de programul Bursa Talentelor îşi pot înscrie proiectele până la data de 10 noiembrie 2022, prin completarea formularului de înscriere și formularului de buget, disponibile pe site-ul Fundației Comunitare Oradea: https://www.facebook.com/bursatalentelor

Te așteptăm la sesiunile de consultare! Aplică și tu!

Evenimentele noastre

Swimathon 2021
|

Swimathon 2021

Ediția din 2021 a Swimathon a avut loc la Bazinul Crișul din Oradea, cu respectarea tuturor norme…
| ,

Swimathon 2020

Ediția din 2020 a Swimathon a avut loc în aer liber, cu respectarea tuturor normelor de siguranță…
|

Gala Comunității Bihorene 2019

Gala Comunității Bihorene s-a născut din dorința de a aduce împreună tot binele care se întâmplă …

Fundatia Comunitara Oradea
Fundaţia Comunitară Oradea este o organizaţie nonguvernamentală, apolitică şi neafiliată religios.
Subscribe la newsletter-ul #FacemBine

Urmărește-ne pe rețelele de socializare

Copyright © . Toate drepturile rezervate Fundația Comunitară Oradea.
Made with ❤️ by the
NRGO Web Design team.