Parcul Gulliver Salonta

Spații verzi pentru comunitate? De fiecare dată când vom avea ocazia și resursele necesare, ne vom implica. Așa a fost și în cazul Parcului Gulliver Salonta care s-a născut din necesitatea de a avea un spațiu verde amenajat pentru cei mici, destinat jocului și petrecerii timpului în familie.

Parcul Gulliver a fost inaugurat în primăvara lui 2021, în Salonta. Este un loc de joacă destinat activităților de relaxare în aer liber, amenajat pe un teren din comunitate, situat la intersecția străzii Batthyany Lajos cu strada Pușkin, pe o suprafață de 250 mp.

Ce am făcut?

Am instalat bănci, plantat arbori și montat piese de mobilier pentru joacă. Am reușit să creăm un loc în care se voia bună și zâmbetele se întâlnesc de fiecare dată. Această transformare a locului a fost posibilă cu sprijinul financiar al Lidl România și a fost realizată în parteneriat cu Primăria Salonta. Valoarea investiției a fost de 131.351 Lei.