Skip to main content

Reciclăm și explorăm!

By Maria Ursu
|
|

Grădinița Nr. 23

Reciclare și explorare– cu asta se ocupă minunații preșcolarii de la Grădinița Nr. 23 din Oradea.
Ce are loc mai exact? Ei bine, au început cu activitățile de colectare selectivă, pentru ca toate să fie clare și pe înțelesul celor mici. Apoi, cei 3R au apărut și ei, ghidușii, și au evidențiat importanța Reducerii, Reutilizării și a Reciclării pentru a contribui la un mediu înconjurător mai sănătos, verde și curat.

Lucrurile nu s-au oprit aici, pe lângă colectare și reciclare ați înțeles deja că ei explorează! Au extrem de multă energie, la care se mai adaugă și curiozitate, entuziasm și voie bună! La ei în curte crește lavandă…o mini grădină de lavandă, mai exact, care urmează să bucure nu doar privirile ci și sufletele celor care vor trece zilnic pe acolo.

Proiectul are la bază, de fapt, pe lângă colectare selectiva, reciclare, amenajarea bacurilor cu lavandă și explorarea prin activitățe practice, desfășurate în aer liber, amenajarea a unui traseu senzorial, pentru dezvoltarea simțurilor tactile, ceea ce este demn de laudă.

Activitățile sunt în toi, copiii sunt plini de entuziasm iar cadrele didactice sunt acolo pentru a le răspunde la toate curiozitățile pe care le au.

Proiectul este finanțat prin programul Plantropolis, conceput de Fundația Comunitară Oradea, sponsorizat de Russmedia Romania, cu sprijinul VPK Packaging Salonta, Eco Bihor, Eltex Recycling și implementat în colaborare cu Asociația Grund Community- Grund School.

Evenimentele noastre

| , ,

Împreună facem valuri de bine la Swimathon Oradea 2024

Vă invităm să faceți valuri de bine în calitate de donatori, ambasadori sau înotători ai cauzelor…
| ,

Gala Comunității Bihorene 2023 a inspirat oamenii prin puterea exemplului

Miercuri, 13 decembrie, a avut loc Gala Comunității Bihorene, evenimentul în cadrul căruia am pre…
|

Swimathon Oradea 2023

S-au făcut valuri de bine la Swimathon Oradea 2023, ediția a XI-a, iar rezultatele competiției ca…