Rezultate financiare

- Fundația Comunitară Oradea -

În conformitate cu standardele şi principiile de operare ale Fundaţiilor Comunitare din România, ȋntărite cu standardele şi principiile de operare proprii, Fundaţia Comunitară Oradea (FCO) este o organizaţie neguvernamentală (ONG), independentă și în afara controlului direct sau indirect al unei persoane fizice, organizații, instituții, firme sau a unui partid politic.
În FCO nicio persoană cu statut de membru al unui partid politic sau funcție politică de conducere (la nivel național, județean sau local) nu poate fi parte a comitetului director sau a conducerii executive a fundaţiei. Totodată, FCO ȋşi arată disponibilitatea ȋn a colabora cu toţi oamenii de bine din comunitate, indiferent de statutul lor, dacă şi numai dacă acţiunile ȋntreprinse sunt ȋn folosul comunităţii, aşa cum acesta este ȋnţeles de FCO şi descris ȋn standardele şi principiile de operare ale Fundaţiilor Comunitare din România.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultaţi standardele şi principiile de operare ale Fundaţiilor Comunitare din România, accesibile aici: Standarde şi principii

Structura sumară a veniturilor FCO (2013-2016):

• Venituri directe din surse private: 100%
  • Venituri directe din subvenţii sau alocări publice de orice fel: 0%.

Proveniența fondurilor Fundației Comunitare Oradea

Provenienta fondurilor

Rapoarte

Descarcă rapoartele Fundației Comunitare Oradea

Fii la curent cu implicarea în comunitate

Numele și adresa ta de e-mail vor fi folosite numai pentru a-ți trimite informații despre activitățile noastre.