Swimathon 2020

Ediția din 2020 a Swimathon a avut loc în aer liber, cu respectarea tuturor normelor de siguranță impuse de pandemie. În topul inițiativelor care au adunat cei mai mulți bani pentru cauzele lor de suflet avem 3 proiecte: „Împreună pentru Alessia SMA1”, „Aripi de înger”, „Și eu POT”.
By Weblike PRO
By Weblike PRO

Proiecte

Înotători

Total km înotați

Persoane implicate

Sumele strânse (lei)

Din 2013, la #SwimathonOradea se fac valuri de generozitate pentru a schimba pozitiv mica noastră comunitate bihoreană. An de an, ne-am dat întâlnire la Bazinul Olimpic „Ioan Alexandrescu” cu oameni cu suflet mare şi spirit civic, angajați din companii, antreprenori și chiar copii pentru a exersa empatia, implicarea socială și dărnicia pentru cauze relevante și transformatoare pentru județul nostru. Swimathon ne-a făcut oameni mai atenți la nevoile din jurul nostru și ne-a implicat într-un fenomen colectiv mai important decât noi.

Anul acesta nu ne-am mai întâlnit la bazin, dar am mutat mica noastră „olimpiadă” în aer liber la KingsLand Country Club, Ineu. Experiența evenimentului a pus mai presus de competiție, colaborarea și efortul comun de a schimba în bine comunitatea. Am păstra la această ediție diferită emoția, energia binelui și generozitatea cu care ne-ați obișnuit de-a lungul anilor.

Mulțumiri speciale sponsorilor Diamond C&A, AstorMueller, sponsorului Gold VPK Packaging Salonta, sponsorilor Silver Eberspaecher, Nidec Oradea, sponsorului Top Casa și partenerilor Kings Land, Ineu, XTERRA Sport Bihor, Salvamont Salvaspeo Bihor, Decathlon Romania, Zile Si Nopti Oradea, One Media & Events, Longplay foto & video, Remus Toderici -photographer-, Amazing Visuals, Weblike PRO, Design Club Oradea.

More Articles

Swimathon 2020

Subscribe to Our Newsletter:

Web Hosting & Web Design by Weblike PRO