Skip to main content
Swimathon Oradea

Swimathon

Înscrie un proiect sau o cauză la Swimathon Oradea 2023

Am dat START înscrierilor de proiecte sau cauze pentru a XI-a ediție de Swimathon Oradea. Dacă faci parte dintr-un ONG sau grup de inițiativă și vrei să strângi fonduri pentru susținerea unei cauze sau a unei inițiative prin care contribui la dezvoltarea comunității, înscrie un proiect aici:

https://swimathon.fundatiacomunitaraoradea.ro/proiecte/creeaza

Ce este Swimathon?

Un eveniment de strângere de fonduri prin care companiile, organizațiile, grupurile de inițiativă și persoanele fizice pot desfășura campanii de strângere de fonduri pentru susținerea unor inițiative, cauze sau proiecte diverse de implicare în comunitate.

Din 2013, la Swimathon Oradea se fac valuri de generozitate pentru a schimba pozitiv mica noastră comunitate bihoreană. An de an, ne-am dat întâlnire cu oameni cu suflet mare şi spirit civic, angajați din companii, antreprenori și chiar copii pentru a exersa empatia, implicarea socială și dărnicia pentru cauze sau proiecte relevante pentru județul nostru.

Swimathon ne-a făcut oameni mai atenți la nevoile din jurul nostru și ne-a implicat într-un fenomen colectiv.

Anul acesta, evenimentul va avea loc în data de 10 iunie 2023 la Bazinul Olimpic „Ioan Alexandrescu”.

Mai multe despre ediția cu numărul 11 a Swimathon Oradea găsiți aici:

https://swimathon.fundatiacomunitaraoradea.ro/

161

Proiecte

2205

Înotători

943

Total km înotaţi

8604

Persoane implicate

1.311.615

Suma strânsă

Care este mecanismul Swimathon?

  1. Înscrierea proiectelor și a cauzelor de către grupuri de inițiativă, organizații și companii (promotori)
  2. Înscrierea înotătorilor / echipelor de înotători care în ziua evenimentului vor înota pentru cauza aleasă.
  3. Înscrierea susținătorilor care oferă o sumă de bani pentru fiecare lungime de bazin înotată sau o sumă fixă. Susținătorii sunt atrași în urma sub-campaniilor derulate de către înotători cu sprijinul activ al echipelor de proiect.
  4. Înscrierea ambasadorilor (*Opțional) Susține una din cauzele înscrise! Fii Ambasador Fundraiser pentru proiectul care îți place cel mai mult și contribuie la strângerea fondurilor necesare pentru implementarea lui.

Swimathon este un eveniment de strângere de fonduri organizat de Mișcarea Fundațiilor Comunitare în mai multe orașe din România (București, Iași, Cluj-Napoca, Târgu-Mureș, Oradea, Bacău, Ploiești).


| , ,

Împreună facem valuri de bine la Swimathon Oradea 2024

Vă invităm să faceți valuri de bine în calitate de donatori, ambasadori sau înotători ai cauzelor înscrise la Swimathon Oradea 2024, ediția a XII-a.   Am admis 15 cauze care au nevoie să obțină fonduri. Acestea pot fi descoperite aici. Vă invităm să donați pentru cauze medicale și sociale, proiecte educaționale, comunitare sau de conștientizare și […]
|

Swimathon Oradea 2023

S-au făcut valuri de bine la Swimathon Oradea 2023, ediția a XI-a, iar rezultatele competiției caritabile dovedesc implicarea comunității. Bihorenii au promovat proiectele și cauzele înscrise în calitate de ambasadori, au donat pentru susținerea acestora, au înotat pentru ele și au fost prezenți pentru a face galerie din tribune. Swimathon Oradea a dovedit din nou […]
|

Swimathon 2021

Ediția din 2021 a Swimathon a avut loc la Bazinul Crișul din Oradea, cu respectarea tuturor normelor de siguranță impuse de pandemie. În topul inițiativelor care au adunat cei mai mulți bani pentru cauzele lor de suflet avem 3 proiecte: „Uniți pentru Miruna SMA1”, „POT face lucruri minunate” și „Fondul Științescu”.
| ,

Swimathon 2020

Ediția din 2020 a Swimathon a avut loc în aer liber, cu respectarea tuturor normelor de siguranță impuse de pandemie. În topul inițiativelor care au adunat cei mai mulți bani pentru cauzele lor de suflet avem 3 proiecte: „Împreună pentru Alessia SMA1”, „Aripi de înger”, „Și eu POT”.
|

Swimathon 2019

23 de proiecte 389 de înotători, 156,40 total km înotați 1235 de persoane implicate și peste 253.000 lei, suma totală strânsă pentru proiectele susținute.
|

Swimathon 2018

23 de Proiecte 389 de înotători, 156,40 total km înotați 1235 de persoane implicate și peste 253.000 lei, suma totală strânsă pentru proiectele susținute.
|

Swimathon 2017

Pe 27 mai, am mai scris o poveste despre implicare, despre generozitate și solidaritate, despre oameni care împreună schimbă comunitatea în care trăiesc. O poveste cu și despre cOMunitate!
|

Swimathon 2016

A patra ediție a Swimathonului din Oradea a avut loc în data de 25 iunie 2016 ora 10:00, la Bazinul Olimpic Ioan Alexandrescu. Având la bază un mecanism atractiv şi creativ, oferă ocazia perfectă să te implici şi să faci parte din schimbarea pe care ţi-o doreşti în comunitate.
|

Swimathon 2015

15 Proiecte 244 Înotători 88,15 Total km înotați 1.112 Persoane implicate 54.928 Sumele strânse (lei). A treia ediție a Swimathonului din Oradea a avut loc în data de 13 iunie 2015, la Bazinul Olimpic Ioan Alexandrescu.
|

Swimathon 2014

A doua ediție a Swimathonului din Oradea a avut loc în 28 iunie 2014, la Bazinul Olimpic Ioan Alexandrescu. Având la bază un mecanism atractiv şi creativ, Swimathon oferă ocazia perfectă să te implici şi să faci parte din schimbarea pe care ţi-o doreşti în comunitate.