Skip to main content

Tărâmul lui ECOlogel

By Maria Ursu
|
|

Grădinița Nr. 53

Tărâm de basm a devenit curtea grădiniței 53 odată cu amenajarea bacurilor de permacultură. Totul a fost bine pus la punct, și pe măsură ce înaintezi , descoperi că fiecare bac are ceva diferit- începând cu ardei, spanac, roșii, ceapă și la final găsești flori- colorate, diverse și care oferă întregii grădini un aspect deosebit.

Au avut grijă ca bacurile să arate minunat, și le-au decorat cu frunze, flori, fluturi- cum ziceam, un adevărat tărâm de poveste, unde îți este mai mare dragul să petreci timpul, ceea ce au și făcut copiii împreună cu dascălii lor. Pe lângă activități specifice educației pentru mediu și cele de plantare, au amenajat în jurul grădinii băncuțe și scăunele din lemn, unde să poată desfășura, în aer liber, diverse jocuri și ateliere, pentru o mai bună fixare a informațiilor noi.

Proiectul este finanțat prin programul Plantropolis, conceput de Fundația Comunitară Oradea, sponsorizat de Russmedia Romania, cu sprijinul VPK Packaging Salonta, Eco Bihor, Eltex Recycling și implementat în colaborare cu Asociația Grund Community- Grund School.

Evenimentele noastre

|

Swimathon Oradea 2023

S-au făcut valuri de bine la Swimathon Oradea 2023, ediția a XI-a, iar rezultatele competiției ca…

Am apreciat oameni și proiecte care dezvoltă comunitatea

Am organizat Gala Comunității Bihorene, evenimentul în cadrul căruia au fost celebrați oamenii și…

Transformă în realitate proiecte de viitor. Susține-le la Gala Comunității Bihorene

V-am promis că revenim cu vești importante despre Gala Comunității Bihorene. Ne ținem de cuvâ…