Skip to main content

#TégyJót  hirlevel

By Beatrice Bungo
|
|

 Civil szervezet vagy kezdeményező csoport? regisztrálj egy projektet vagy ügyet a Swimathonra; a gyerekek a Plantropolis világában a környezetünk iránti törődést gyakorolják; érdeklődéssel követjük a Tehetségek tőzsdéje projektek hatását a bihari közösségben.


Civil szervezetek és kezdeményező csoportok regisztrálhatnak projekteket vagy ügyeket a Swimathonra 

Amennyiben civil szervezet vagy kezdeményező csoport tagja vagy, és pénzt szeretnél gyűjteni közösségünk fejlődését célzó projektre, regisztrálj itt:

Regisztrálj itt egy ügyet vagy egy projektet a Swimathonra

Regisztrálni 2023. április 23-ig lehet. Közösen sikerül adományokat gyűjteni a regisztrált projektekre. A 11. alkalommal megrendezésre kerülő Nagyváradi Swimathonon magánszemélyek, a váltóúszásban részt vevők, vállalkozók és helyi cégek támogatására számítunk. Ne habozz, regisztrálj egy projektet és találkozzunk a ”Ioan Alexandrescu” uszodában június 10-én. 

Itt találhatsz további részleteket a Swimathonról és az általunk szervezett jótékonysági rendezvény működési mechanizmusáról. 


A Plantropolis világában a gyerekek törődnek a környezettel 

A Plantropolis programmal népszerűsítjük a környezetünkkel való törődést a gyermekek és tinédzserek körében. A program elérte a 2. évadát. Idén Nagyszalontán zajlik, ahol már márciusban intenzív munka folyt. A kicsiktől a nagyokig gyerekek, tinédzserek,  szülők, felnőttek és tanárok kerteket létesítettek és azóta is gondoznak, zöldfelületeket alakítottak ki. Tevékenyen mutatták meg, hogy mennyi jót tehetünk környezetünkkel már egy kis odafigyeléssel is. 

Hogyan telt a március a VPK Packaging Salonta Plantropolis programján keresztül finanszírozott 6 projekt résztvevői számára? Tudd meg az alábbi cikkből:

Fedezd fel a Plantropolis világát 


Tehetségek tőzsdéje projektjeinken keresztül a bihari közösség oktatásába és jövőjébe fektetünk

Támogatjuk a közösségre pozitívan ható projekteket. Tesszük ezt a Tehetségek tőzsdéje  Bursa Talentelor programon keresztül, melynek révén anyagi támogatást és mentorálást nyújtottunk olyan projektek megvalósításához, amelyek oktatási tevékenységeken keresztül fejlesztik a gyermekek készségeit, képességeit, vagy amelyek pozitív hatással vannak a közösségre. 

2023-ban a Tehetségek tőzsdéje vidéki minikönyvtárak létrehozásáról, az olvasó-, színházi és zenei műhelyek szervezéséről, a művészet, mint a speciális igényű vagy anélküli gyermekek érzelmi fejlesztésének eszközéről, a roma gyerekek készségeinek és tehetségének fejlesztéséről szól valamint az információ és a turizmus közötti távolság okos megoldásokkal való csökkentéséről. 

Fedezd fel a Tehetségek tőzsdéje általunk finanszírozott projektjeit, amelyek egész évben működnek. 

Fedezd fel a Tehetségek tőzsdéje projekteket 


Szánj 1 percet a jövedelemadód 3,5%-ának átirányítására

A személyi jövedelemadód 3,5%-val te rendelkezel, és dönthetsz úgy, hogy az adó ezen százalékát a Nagyváradi Közösségi Alapítványhoz irányítod. Szánj 1 percet a 230-as űrlap kitöltésére, és irányítsd át ezt a százalékot. Az adótörvénykönyv szerint ez az összeg már nem az állami költségvetésbe, hanem az Alapítvány számlájára kerül.

Ismersz minket, tudod hogy a bihari közösségért dolgozunk. Támogass minket, és fordíts 1 percet jövedelemadód 3,5%-ának átirányítására. Nincs más dolgod, mint az alábbi linkre kattintva kitölteni az űrlapot: 

Átirányítás 3,5% 

Evenimentele noastre

| , ,

Împreună facem valuri de bine la Swimathon Oradea 2024

Vă invităm să faceți valuri de bine în calitate de donatori, ambasadori sau înotători ai cauzelor…
| ,

Gala Comunității Bihorene 2023 a inspirat oamenii prin puterea exemplului

Miercuri, 13 decembrie, a avut loc Gala Comunității Bihorene, evenimentul în cadrul căruia am pre…
|

Swimathon Oradea 2023

S-au făcut valuri de bine la Swimathon Oradea 2023, ediția a XI-a, iar rezultatele competiției ca…