Totul începe cu o sămânță

By Maria Ursu
By Maria Ursu

Grădinița Joyful Learning

Curioși și energici, cei 73 de copilași de la Joyful Learning, beneficiari ai programului Plantropolis, roiesc ca albinuțele în jurul celor 4 bacuri de permacultură pe care le au în curtea grădiniței. Mic și mare s-au adunat și le-au decorat cum au putut ei mai frumos, au plantat împreună semincioarele și continuă să aibă grija de ele.

Dar știți voi oare care este etapa cea mai interesantă din cadrul programului Plantropolis? Cea în care se ivesc de sub pământul negru firicelele plăpânde, iar copilașii, cu degețelele lor micuțe și o supremă atenție, îți arată cât de mare a crescut căpșuna, spanacul sau ridichea pe care a plantat-o. Etapa în care vezi strălucirea din ochii lor și ai parte de nelimitatele „de ce-uri” pe care le adresează atât de rapid încât zici că le au notate undeva, cea în care îi vezi crescând cu și împreună cu natura. Poate fi ceva mai satisfăcător?

La Joyful Learning toate au o ordine clară, etapizată. Până la urmă… totul începe cu o sămânță, așa-i?

Proiect finanțat prin programul Plantropolis, conceput de Fundația Comunitară Oradea, sponsorizat de Russmedia Romania, cu sprijinul VPK Packaging Salonta, Eco Bihor, Eltex Recycling și implementat în colaborare cu Asociația Grund Community- Grund School.

Am apreciat oameni și proiecte care dezvoltă comunitatea

Am organizat Gala Comunității Bihorene, evenimentul în cadrul căruia au fost celebrați oamenii și…

Transformă în realitate proiecte de viitor. Susține-le la Gala Comunității Bihorene

V-am promis că revenim cu vești importante despre Gala Comunității Bihorene. Ne ținem de cuvâ…