Tu și comunitatea

Subscrie o acțiune FCO!

Pentru că o fundație comunitară trebuie să aparțină comunității…
Am scos la vânzare 250 de acțiuni, cu valoare nominală de 25 lei/lună. Nimic nu ne va ȋmpiedica ulterior, cu voia dumneavoastră, să efectuăm o mărire de capital.

Pentru fiecare 25 lei, fundația mobilizează alți 50 lei pe care îi investește mai apoi în comunitate pentru a asigura implementarea unor GRANTURI, BURSE și PROGRAME cu scopul de a stimula inițiativa și filantropia locală.

Fiecare acțiune cumpărată aduce donatori noi și reprezintă o premisă pentru ca și alți orădeni să se implice în comunitatea din care cu toții facem parte.

Acționarii primesc pentru fiecare acțiune însușită recunoaștere publică (inclusiv vizibilitate), detalii despre randamentul investiției lor și impactul avut în comunitate. Vom distinge trei categorii de acționari (atat din randul persoanelor fizice cat si juridice), in funcție de numarul total de acțiuni subscrise:

A. Acționar Strategic* FCO – pentru un total de minim 100 actiuni (2.500 lei/lună)
B. Acționar Comunitar FCO – pentru un total de minim 50 actiuni (1.250 lei/lună)
C. Oradea Business Angel – pentru minim o acțiune (25 lei/lună)

*participare la ședințele strategice ale Consiliului Director al FCO

Așadar, v-ar interesa să investiţi în comunitate alături de noi? V-ar interesa să fiţi acţionar FCO sau Oradea Business Angel?
Dacă răspunsul este ”DA”,vă rugăm să ne scrieţi un mesaj la adresa de email: director@fundatiacomunitaraoradea.ro ori să ne contactaţi telefonic la numărul 0743.29.54.86.

Donează 2% & 3,5%

Decide TU ce se întâmplă cu banii tăi! Donează 2% și 3,5% din impozitul tău Fundației Comunitare Oradea pentru a susține proiectele pe care le derulează.

Nu te costă nimic! Potrivit Codului fiscal ai dreptul să direcționezi o parte din banii pe care oricum îi plătești statului către o entitate non-profit. Tot ceea ce trebuie să faci este să completezi Formularul 230.

Pentru impozitul reținut în 2019, se completează ambele formulare, primul pentru perioada 1 ianuarie – 31 martie 2019 iar cel de-al doilea pentru perioada 1aprilie – 31 decembrie. Formularele se depun la Agenţia Judeţeană a Finanţelor Publice Bihor până la data de 25 mai 2020.

După completarea formularului, te rugăm să ne contactezi (telefonic la numărul +40 770 761 256 sau prin e-mail la adresa info@fundatiacomunitaraoradea.ro) și noi vom trimite un voluntar să ridice formularele completate pentru depunerea acestora la Agenţia Judeţeană a Finanţelor Publice Bihor.

Pentru a descărca formularul dă click aici.

Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).
Dacă ați ales metoda de plată „Online prin card bancar” este necesar să completați un formular cu informațiile despre cardul dumneavoastră în pagina securizată a procesatorului de plăți.

Plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa și MasterCard (Visa/Visa Electron și MasterCard/Maestro) se efectuează prin intermediul sistemului „3-D Secure” elaborat de organizațiile care asigură tranzacțiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant.

„3-D Secure” asigură în primul rând că nici o informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plăți, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa și MasterCard. Important de știut!

Pentru plățile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

Pentru a te înscrie ca voluntar, te rugăm să ne scrii un e-mail care să conțină următoarele informații:

numele tău
vârsta ta
numărul tău de telefon
câteva cuvinte despre tine și despre ce te motivează să devii voluntar

Trimite-ne un e-mail pe info@fundatiacomunitaraoradea.ro, iar noi îți vom răspunde în cel mai scurt timp.

Web Hosting & Web Design by Weblike PRO