Gala Comunității

Gala Comunității Bihorene este un eveniment prin care recunoaștem și celebrăm împreună acțiunile care transformă comunitatea noastră într-una mai bună, în care vrem să trăim, vrem să ne implicăm.

Cu ajutorul unor fonduri mai mari sau mai mici, de multe ori numai prin voluntariat, oameni faini, cu inițiativă acționează în beneficiul comunității. Ai în minte astfel de oameni? Voluntari demni de apreciat pentru contribuția lor adusă comunității? Echipe sau ONG-uri ale căror inițiative merită aduse în fața publicului, ca exemple de bine? Cunoști oameni care pun pasiune în munca lor și susțin excelența prin propriul exemplu?

Ei sunt cei pe care ne dorim să îi vedem pe scenă la Gala Comunității Bihorene. Iar tu poți fi cel care îi nominalizează:

După 3 ani de la ultima ediție a Galei, îi vom celebra joi, 8 decembrie, pe cei a căror activitate o apreciezi și ai ales să o nominalizezi pentru premiere.

Exprimă-ți recunoașterea nominalizând până în data de 27 noiembrie 2023, oamenii și inițiativele, care în perioada 2020 – 2022 au avut un impact major asupra dezvoltării comunității.

Pe cine vrei să vezi pe podium la Gala Comunității Bihorene?

• LIDERUL care schimbă lumea – La această secțiune se încadrează acele persoane care prin viziune, pasiune, crez și dedicare au reușit să mobilizeze, să îndrume, să inspire și să schimbe comunități, devenind adevărate modele de viață în comunitatea din care fac parte.
  • VOLUNTARUL anului – Voluntarii oferă darurile cele mai prețioase – timpul lor personal, eforturile susținute, pasiunea și devotamentul lor. Prin implicarea lor, întreaga comunitate are de câștigat. Haideți să le spunem MULȚUMESC!
  • ECHIPA anului – La această categorie se încadrează grupuri mai mari sau mai mici, formate din oameni care împreună au gândit și implementat proiecte și au găsit soluții pentru probleme din comunitate.
  • EXCELENȚĂ în meserie – La această categorie se încadrează acele persoane care pun pasiune în munca lor și care susțin excelența prin exemplul personal. Ne gândim atât la angajați din sistemul public cât și din cel privat. Haideți să-i arătăm recunoștință unui coleg sau unui funcționar cu care am interacționat la un moment dat.
  • PROIECTUL anului – Această categorie se adresează proiectelor derulate de orice tip de organizație, profit sau non-profit, autoritate publică, grupuri de inițiativă sau indivizi, care au produs un impact major și vizibil, rezolvând probleme existente în comunitate indiferent de domeniul în care a fost dezvoltat: social, comunitar, medical, ecologic, cultural etc.
  • ONG-ul anului – Această categorie se adresează organizațiilor non-profit care au produs un impact major și vizibil în comunitatea din care fac parte, prin proiectele pe care le-au coordonat, prin evenimentele pe care le-au organizat sau prin campaniile pe care le-au derulat.
  • PROMOTOR al culturii și artei – Categoria aceasta are ca scop nominalizarea organizațiilor non-profit, a grupurilor de inițiativă sau a oamenilor care s-au axat pe promovarea artei, culturii sau tradițiilor și care merită aprecierea noastră pentru impactul activităților realizate.
  • PROMOTOR al excelenței școlare – Categoria aceasta are ca scop nominalizarea organizațiilor non-profit, a grupurilor de inițiativă sau a oamenilor care s-au axat pe promovarea excelenței în domeniul educației, prin proiecte inovatoare, prin promovarea valorilor autentice si a meritocrației.

Am apreciat oameni și proiecte care dezvoltă comunitatea

Am organizat Gala Comunității Bihorene, evenimentul în cadrul căruia au fost celebrați oamenii și proiectele care au avut impact în comunitate în perioada 2020-2022. După 3 ani de la ultima ediție, Gala Comunității Bihorene a adunat mai bine de 180 de participanți: companii, persoane publice, ONG-uri și persoane fizice. Publicul bihorean a fost invitat să […]

Transformă în realitate proiecte de viitor. Susține-le la Gala Comunității Bihorene

V-am promis că revenim cu vești importante despre Gala Comunității Bihorene. Ne ținem de cuvânt și vă anunțăm cu bucurie că veți avea ocazia să susțineți 5 proiecte care răspund unor nevoi educaționale și care cu ajutorul vostru vor deveni realitate în 2023. Le puteți descoperi mai jos: Mini biblioteca Anima Verde Asociația Anima Verde […]

Gala Comunității Bihorene 2019

Gala Comunității Bihorene s-a născut din dorința de a aduce împreună tot binele care se întâmplă în comunitatea noastră.

Gala Comunității Bihorene 2018

Aveți în minte voluntari care ar merita o îmbrățișare și o mulțumire? Știți de proiecte, echipe sau ONG-uri care merită aduse în lumina reflectoarelor? Aveți cunoștință de oameni care pun pasiune în munca lor și susțin excelența prin propriul exemplu?

Gala Comunității Bihorene 2017

Cu fonduri mai mari sau mai mici, de multe ori numai prin voluntariat, oameni cu gânduri bune acționează în beneficiul altora și al comunității.